Friday, August 5, 2022

Cillessen

Cillessen traint mee maar FC Twente-thuis komt te vroeg. NIJMEGEN - Jasper Cillessen heeft vrijdag voor het eerst meegetraind met NEC.


Pin Auf Jasper Cillessen

Nieuws en videos over Jasper Cillessen.

. Jasper Cillessen staat op het punt om na elf jaar terug te keren bij de Nijmeegse club zo melden meerdere bronnen. Marcel Boekhoorn geldschieter achter de Nijmeegse club zou de Oranje-goalie tijdens een bezoek aan Valencia over de streep hebben. Artikel verder na advertentie Dat meldt AS.

De komst van Cillessen hangt met verschillende zaken samen. 5 augustus 2022 door Cas Reuvers. Jasper Cillessen keert terug bij NEC.

De komst van de goalie verloopt niet geheel volgens plan en de club heeft meer tijd nodig om alle formaliteiten op orde te krijgen. Betrouwbaar gratis en snel op NUnl de grootste nieuwssite van Nederland. De 33-jarige doelman uit Groesbeek lost daarmee een belofte in dankzij Marcel.

De 33-jarige doelman kan zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Twente nog niet zijn debuut maken omdat de Nijmeegse club hem niet. Een samenvatting volgt na het. Hier houden we je op de hoogte van de belangrijkste transferperikelen.

Lijkt me zeer onnodig op dit moment. Dat bevestigen meerdere bronnen aan Omroep Gelderland en zo meldt ook Voetbal International. Jasper Cillessen tijdens.

De aanstaande transfer naar NEC zagen niet veel mensen aankomen maar het is dus een logische keuze van Cillessen. Kans maken op zijn tweede WK eerste profclub NEC helpen en dichtbij zijn familie zijn. De presentatie van Jasper Cillessen kan niet voor het weekend plaatsvinden.

Doelman Jasper Cillessen gaat terug naar zijn jeugdliefde NEC. De 33-jarige doelman. Stunttransfer Cillessen naar NEC nog niet afgerond.

Branderhorst was je beste speler vorig seizoen en je tweede keeper is ook al een salarisslurper. Die band is hecht. Cillessen die in 2010 in de Eredivisie debuteerde bij NEC kan daardoor de seizoensstart van zondag tegen FC Twente niet halen.

NEC is dicht bij een enorme stunt op de transfermarkt. Cillessen terug naar NEC Depay mag vertrekken bij Barcelona. De 33-jarige doelman uit Groesbeek kan zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Twente nog niet zijn debuut maken omdat.

De keeper van het Nederlands elftal tekent een dezer dagen. De doelman uit Groesbeek gaat volgens de NOS en ESPN Valencia verruilen voor zijn jeugdliefde waar hij in. Als Cillessen echt naar NEC komt zou ik dat een hele rare transfer vinden.

Cillessen heeft dan ook niet toegehapt op de interesse van andere clubs zoals AZ. De 63-voudig international trainde volgens het AD vrijdag wel al. Jasper Cillessen lijkt terug te gaan keren bij NEC.

De Spaanse club wil liever vandaag dan morgen van de doelman af. Jasper Cillessen lijkt dicht bij een verrassende terugkeer bij zijn oude club NEC. NEC is dicht bij een enorme stunt op de transfermarkt.

Het transferblog van woensdag 3 augustus. Wat een stunt. PSV zonder blessures terug uit Monaco.

Jasper Cillessen heeft vandaag voor het eerst meegetraind met NEC. Jasper Cillessen keert naar alle waarschijnlijkheid na elf jaar terug bij NEC. Sc Heerenveen en Sparta openen om 2000 uur het nieuwe eredivisieseizoen.

Jasper Cillessen 33 staat op het punt om na elf jaar terug te keren bij de Nijmeegse club melden diverse bronnen. Necnijmegen Joram Janssen JoramJanssen August 3 2022. Als de laatste formaliteiten succesvol worden afgerond maakt Jasper Cillessen een sensationele rentree bij NEC.

Tijdens zijn eerste trip met Oranje in 2011 reisden zijn vader en moeder hem achterna naar Braziliƫ en Uruguay tranen wegpinkend tijdens het volkslied met hun Jasper op de bank. Het management van Jasper Cillessen voert deze week gesprekken met Valencia.


Pin Op Deporte


Pin Page


Pin Page


Pin On Z4 Jasper Cillessen The Footballer


Pin On Attractive Athletes


Jasper Cillessen Joins Barcelona


Cillessen Dutch Players Want Barca Move Barcelona Training Barcelona Football Manchester City Football Club


Pin On Barca


Jasper Cillessen Keeper Nr 1 Good Soccer Players National Football Teams Soccer Goal


Jasper Cillessen Sitting On Things Goes Viral As Keeper Takes A Break


Thank You World Cup Jasper Cillessen Netherlands Goalkeeper


Pin On Jasper Cillessen


The Most Socially Awkward Moment Of The World Cup So Far


Jasper Cillessen


Pin On Ajax


Pin On Sports And Legends


Amsterdam Netherlands October 13 Jasper Cillessen Of The Netherlands Celebrates After His Sides Score Their Second Goal During The Uefa Nations League Fotos


Pin On Jasper Cillessen


Pin On Soccer

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya